Subcarpați la Ziua Universală a Iei

Partener media: COOPerativa TRADIȚIONALĂ

 subcarpatiPe 23 iunie, Oha Beach sarbatoreste Ziua Universala a Iei.

Imbracam toate mandrele in II autentice romanesti si-i asteptam pe toti feciorii patimasi sa incinga o hora romaneasca in jurul focului OHA, pe acordurile flacailor de la Subcarpati.

La miezul noptii, mergem la scaldat si pana dimineata celebram cu muzica si dans Noaptea Sanzienelor, alaturi de Dru Klein, Power P Vinil & more.

Ne imbracam in IE sau camasa traditionala romaneasca alba, ne fotografiem si incarcam pozele pe pagina de facebook. Alegem cea mai reprezentativa fotografie si o publicam drept fotografie de profil. Aceasta fotografie trebuie postata apoi pe pagina de facebook La Blouse Roumaine.

Alaturi de IIANA, imbracam Sanzienele de la malul Marii Negre in IA autentica romaneasca, si transmitem lumii intregi ca IA este matricea noastra culturala, un simbol al identitatii si creativitatii spatiului romanesc, care dainuie din timpuri stravechi.

La OHA Beach (Mamaia), pregatirile pentru ZIUA UNIVERSALA A IEI incep la apusul soarelui, pe 23 iunie, pentru ca, potrivit traditiei romanesti, atunci incepe si noaptea magica de Sanziene, se deschid Cerurile si minunile devin realtitate.

Impreuna putem transforma IA ROMANEASCA in brand de tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *