Fundația Prințul de Wales oferă 10 burse pentru un curs de țesături și cusături inspirate din tradițiile românești

Fundatia Printul de Wales ofera zece burse la un curs nou de tesaturi si cusaturi inspirate din traditiile romanesti. Tema cursului este design interior.

Cursul va avea loc in perioada 9-13 august, la sediul Fundatiei Printul de Wales de la Viscri, jud Brasov.

Acest program este practic si se adreseaza in special femeilor fara un loc de munca stabil si design-erilor tineri interesati sa invete tehnici noi de cusaturi inspirate din motivele romanesti pentru a crea tesaturi de calitate cu valoare de piata. Elementele principale ale cursului sunt:

· Geometrie si proportii in modele traditionale romanesti; · Adapatera modelor traditionale la nevoile si asteptarile de azi; · Tipuri de tesaturi folosite in design interior; · Design interior (crearea de modele si sabloane); · Confectionarea de obiecte de design interior.

Cursul este organizat in colaborare cu The Prince’s School of Traditional Art de la Londra si Christine Ober, specialist in arta textila din Germania.

Cursul este gratuit.

Aplicatiile trebuie sa contina un CV care sa includa si un mic portofoliu de imagini din munca proprie si o scrisoare de motivare in care sa ne spuneti in ce masura va va ajuta acest curs in viitor. Aplicatille trebuie trimise pe email la adresa office@printuldewales.org pana in data de 5 august 2017.

20294120_1872858819699877_2478265970803948251_n

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *